Quake: Champions is onthuld met nadruk op eSports

Zoals jullie weten was vannacht de persconferentie van Bethesda en één van de eerste dingen dat werd laten zien, is Quake: Champions. Een verzameling van Quake personages en de iconische wapens van de franchise. 

Net als de multiplayer van Doom gewoon een goede arena shooter. In de jaren ’90 had je twee grootheden op de LAN parties, namelijk Quake en Unreal Tournament. Quake was meestal de favoriet door de wapens en het feit dat je alles kon modden met rare skins (zoals die van The Matrix).

Nu heeft Bethesda dus Quake: Champions onthuld en het spel is eigenlijk niets meer dan een arena shooter met diverse speelbare personages en de wapens die je al kent. Op zich wel fijn, maar ik weet niet of Quake nog op kan tegen alle huidige games die ook al zulke multiplayer ervaringen bieden. Op Quakecon (4 tot 7 augustus) krijg je uiteraard meer te weten van deze game. De focus zal ook vooral op eSports liggen, want stel je toch eens voor dat je tegenwoordig een spel zonder eSports mogelijkheden uitbrengt…

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments