Q.U.B.E. 2 heeft een releasedatum!

Q.U.B.E. 2 heeft eindelijk een officiële releasedatum! Er werd al een tijdje gespeculeerd de exacte releasedatum. Over precies een maand is het zover.

Met trots heeft de ontwikkelaar, Toxic Games, op Twitter laten weten dat de game op 13 maart officieel gelanceerd gaat worden.

Al een geruime tijd ben ik de ontwikkeling van de game met interesse aan het volgen. Ik ben hierin overigens niet de enige want de game is onder de puzzel-fans heel erg populair. In deze game volg je het verhaal van Amelia Cross. Zij is een Britse archeologe die opeens wakker wordt op een onbekende alien-achtige planeet. Samen met een aantal andere overlevenden moet je op zoek naar een uitweg. Deze uitweg is alleen te vinden via het oplossen van vele uitdagende puzzels.

Q.U.B.E. was in eerste instantie alleen uitgebracht voor de pc, maar in 2015 is dit deel dankzij een Director’s Cut ook naar de Xbox One gekomen. Over een maand komt dus deel 2 uit en kunnen we beginnen aan het vervolgverhaal van Amelia Cross. Er blijkt namelijk iets mis te zijn gegaan met de escaping pods…

Voor de geïnteresseerden hier een linkje naar de officiële Teaser Trailer!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments