Een krat bier, een zak chips en een paar spatschermen om mezelf tegen rondvliegend bloed te beschermen. Alles stond al klaar voor de oorlog tussen PUBG en Fortnite die in de rechtszaal uitgevochten zou gaan worden. Het kan allemaal weer aan de kant, want de rechtszaak gaat niet door.

Vorige maand nog liet de PUBG Corp. weten dat ze Fortnite voor het gerecht zouden slepen. De game van Epic zou namelijk te veel elementen bevatten die rechtstreeks uit PUBG gekopieerd zouden zijn.

Nu hebben ze een brief gestuurd aan het advocatenleger van Epic waarin staat dat ze zich terugtrekken uit de rechtszaak. Het Koreaanse gerechtshof heeft de zaak inmiddels dan ook gesloten. PUBG en haar advocaten hebben dit ook bevestigd. Ze willen alleen niet zeggen waarom ze dit gedaan hebben en ook niet of ze misschien een regeling getroffen hebben. Epic heeft zelfs helemaal nog niet gereageerd.

Tja, het zat er verder ook helemaal niet dik in dat dit niks zou gaan worden natuurlijk. Zullen we ons nu weer gaan focussen op het maken van vette games?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments