PUBG culi-parodie komt naar Xbox One

In een wereld waar Battle Royale-games en modi niet meer weg te denken zijn komen Darkflow Software en Gaijin Interactive met hun eigen kijk op dit genre.

Een culinaire slachtpartij

Af en toe een beetje satire hier en een snufje parodie daar zint mij wel, zeker na een harde dag werken. Gelukkig denken de makers van ‘Cuisine Royale’ er ook zo over. Vorig jaar kwam deze game namelijk uit voor pc en maakt inmiddels zijn eerste stapjes naar de console.

Cuisine Royale is een all-you-can-eat MMO shooter in het Battle Royale genre. De game biedt een scala aan hoog resolutie omgevingen met loopgraven, machinegeweren, geluiden en vette graphics. Op het slagveld kunnen de spelers voorwerpen vinden die een onwijze boost aan de ervaring en je een voorsprong op de rest geven. Zo kun je jezelf aan het infuus leggen voor een versneld herstel van je levensbalk, een bril opzetten om je nauwkeurigheid te verbeteren en nog veel meer! Spelers kunnen ook hun verdediging verbeteren, maar natuurlijk niet door middel van traditionele kogelvrije vesten. Je doet dit juist door eerst een hapje te eten, een steelpan op je hoofd te zetten of een grote wok voor je borst te houden als bescherming. Verder is de gameplay snel, uitdagend en goed gebalanceerd.

Dus, heb jij al zin in een kippetje? Cuisine Royale is NU verkrijgbaar via de Xbox Insiders Hub en zal later dit jaar een waardige lancering krijgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments