Met PlayerUnknown’s Battlegrounds hebben we er weer een Xbox-exclusive bij en daar duikt de hele Xbox-community dan ook bovenop. Sinds gister zijn er 4 miljoen spelers die PUBG op de Xbox One spelen.

Sodeknetters, 4 miljoen spelers voor een game die nog volop in ontwikkeling is en dus ook best nog de nodige bugs heeft. Het is een zeer respectabel cijfer en ontwikkelaar Bluehole is er dan ook dolblij mee.

We vinden het prachtig dat de community zo hard groeit en zijn geïnspireerd door iedereen’s enthousiasme over de game. Met jullie steun en feedback blijven we PUBG verbeteren en willen we de best mogelijke ervaring voor de Xbox maken.

Om te verduidelijken dat ze erg blij zijn met de spelers krijgt iedereen die voor 31 januari 2018 de game aangeschaft heeft en een character gemaakt heeft een beloning in de vorm van 30.000 Battle Points. Die punten kun je dan weer gebruiken om cosmetic crates voor te kopen.

Patch 6

Eerder deze week ging patch 6 voor de game live. Deze patch moet voor een stabielere ervaring gaan zorgen. Ook zijn er een aantal aanpassingen in de gameplay gedaan. Zo kun je nu:

  • Auto-run aanzetten.
  • Wapens droppen met Y als je inventory open staat.
  • Weer met de D-pad granaten wisselen.
  • Casting actions cancellen als je in je inventory zit.

En uiteraard is er weer wat ongedierte minder, want bugs wordt niemand blij van. Er zal ongetwijfeld nog steeds veel mis zijn met de game, maar er wordt nog hard aan gewerkt. Dus als er dingen zijn waar je tegenaan loopt of gewoon iets veranderd wilt zien, dan kun je gewoon feedback geven.

Ik zag er eerst niet zo veel in en als ik de game alleen speel vind ik er ook weinig aan, maar met een paar vrienden samen in de party is het toch verrassend leuk. Horen jullie al bij de 4 miljoen spelers?

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments