Ja, ja, het is geruchtentijd. En dan nog eentje waar we eigenlijk niet erg verrast over zijn. De codenaam van de volgende Xbox.

Een dataminer heeft bewijs blootgelegd dat Microsoft aan een geheim product dat mogelijk de volgende uitgave van de Xbox is werkt. De Xbox Series X en S mogen dan nog maar iets meer dan een jaar uit zijn, Microsoft werkt waarschijnlijk al hard aan hun opvolger.

Dataminer Tero Alhonen deelde op Twitter een lijst met Xbox-producten, waarbij hij er één in het bijzonder uitlichtte: “PRODUCT_XBOX_KEYSTONE.”

Alhonen zegt niet waar hij de productvermelding heeft gevonden en geeft ook geen commentaar Keystone zelf. De twee vermeldingen boven Keystone kunnen echter een aanwijzing bieden: Durango en Scarlett waren de codenamen voor respectievelijk de Xbox One en de huidige generatie Xbox-consoles. Dus één en één is bijna twee, toch?

Nee, natuurlijk niet. Het kan van alles zijn en we weten onderhand dat Microsoft altijd een rij aan ideeen op hun lijst hebben staan. Maar hoe dan ook, het houdt ons weer van de straat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments