Om de zoveel tijd krijgen we Phil Spencer’s updates bestaande uit 140 karakters van Twitter. Dit keer krijgen we een stukje informatie van Project Scorpio.

Xbox-baas Phil Spencer laat dus middels deze tweet weten dat Project Scorpio ”geweldige progressie” boekt. Zoals jullie allemaal al weten is de Project Scorpio een veel sterkere versie van de Xbox One (1.8 teraflops aan kracht van de Xbox One tegenover 6 teraflops aan kracht van Project Scorpio). Het is goed om te horen dat de console op schema ligt.

vrbril

Ruwe kracht met VR brillen

Misschien hebben jullie het al gehoord, maar Microsoft is bezig met VR brillen voor hun Windows platform. Merken als Acer, HP, Lenovo, Dell en Asus zijn bezig met het ontwikkelen van VR brillen. Hopelijk zal de Scorpio ook een soort VR bril krijgen, want ik begin steeds meer overtuigd te raken van deze technologie. Volwaardige VR games op de nieuwe Xbox. Er is 6 teraflops aanwezig en dat is genoeg om een mooie VR game te laten draaien. De brillen voor Windows 10 zijn maar 299 dollar, dus dat zal kwalitatief misschien niet goed genoeg zijn, maar toch is de ontwikkeling wel goed voor de markt.

Project Scorpio moet de meest krachtige console op de markt worden en dat gaat waarschijnlijk ook lukken. Een console met echte 4k i.p.v. scaling en hopelijk een ingebouwde 4k blu-ray speler net als de One S. Ja, hier bij XboxNederland zijn we vol overtuigd dat Scorpio gaat slagen!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Aenea
Aenea
6 jaren geleden

Totdat de Scorpio uit komt is de PS4 Pro de krachtigste console op de markt.

Ach, dan is de Scorpio het eindelijk weer eens voor MS voor een 2 jaartjes, dan komt de PS5 al uit en Phil heeft pas gezegd dat ze niet om de 2 jaar een console willen uitbrengen dus dan zijn ze die plek al weer kwijt…