Ontwikkelaar OPQAM heeft vandaag Project Root uitgebracht op de current-gen consoles. Een old-skool top down sci-fi space shooter, een hele mond vol voor een lekker knalfestijn.

ProjectRootGameplayProject Root is in essentie een klassieke SHMUP  waarbij je het solo opneemt tegen een eindeloze stroom aan vijandige vliegtuigen, tanks en raketten die je om de oren vliegen. Natuurlijk ontbreken de epische boss fights ook niet in Project Root. Als lid van de rebellen vecht je tegen het kwaadaardige Prometheus Corp in en semi-open omgeving. Deze omgeving is opgebouwd uit verschillende levels welke je op elk moment kan verkennen. Zo voelt het als een open wereld spel, terwijl je eigenlijk een script volgt. Uiteraard zijn er ook talloze upgrades voor je schip, zoals het hoort in dit soort games. Denk hierbij aan doelzoekende raketten, cluster bombs, dikke lasers en meer van dit soort speelgoed.

Als Xbox Live Gold member kan je deze game tot en met  11 mei oppikken met 30% korting. Project Root vind je hier in de Xbox store.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties