Er is nieuws omtrent de uitwerking van Project CARS voor de Wii U, ook hebben wij beelden van de nieuwe DLC, wat natuurlijk interessanter is voor Xbox One bezitters. De DLC biedt naast extra Audi’s ook een nieuwe race track aan.

Trammelant met de Wii U

Slightly Mad Studios laat weten dat zij niet langer werken aan een Project CARS voor de Wii U. Studio hoofd Ian Bell laat weten dat zij wachten tot Nintendo met een verbetering van de hardware voor de Wii U komt. Project CARS is momenteel te veel voor de Wii U en Slightly Mad wil geen game uitbrengen voor de console die niet minstens even goed is als zijn voorgangers van de PC, PS4 en Xbox One. Voor de Nintendo fans is het dus nog even afwachten of zij ook ooit kunnen gaan genieten van Project CARS.

wiiu
Dit is al de zoveelste titel waarbij de Wii U versie het zorgenkindje is, tijd voor iets nieuws Nintendo!
Ruapuna Park

De nieuwe DLC voor Project CARS bevat de Nieuw-Zeelandse track Ruapuna Park International Raceway. De baan in Nieuw-Zeeland heeft een lengte van 3.3 kilometer, met allerlei lastige en scherpe bochten. Dit is er dus een voor de echte ervaren racers. Naast een nieuwe baan bevat de DLC maar liefst drie nieuwe auto’s, die allemaal een Audi zijn. Het gaat hier om de Audi R18 e-Tron Quattro, de Audi R8 LMP900 en de 1989 Audi 90 IMSA GTO.

Slightly Mad Studios heeft een speciaal systeem voor hun verbeteringen. Dit is het On Demand programma wat gratis onderdelen voor de game bevat. Dit zijn de updates voor de game, een maandelijkse nieuwe auto en vette skins voor jouw verzameling auto’s. De nieuwe DLC is een onderdeel van het bovengenoemde On Demand programma. Hier zijn dus een aantal gratis verbeteringen voor de game en tegen betaling kun je de rest van de DLC downloaden, waar de nieuwe Audi’s bij zitten en de track Ruapuna Park.

De DLC is te downloaden voor €5,49 voor zowel de PC, PS4 als Xbox One. Voor de mensen die hebben gedoneerd via de crowdfunding actie van Project CARS is de DLC volledig gratis.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments