Project Cars 3 toont meer info

Project Cars is niet zomaar een game. Het heeft een hoge leercurve dus is niet geschikt voor snelle opgevers. Deel drie staat eraan te komen en men lijkt daarmee toch een iets andere weg in te slaan.

Uitgever Slightly Mad heeft vandaag een nieuwe trailer op het net gezet en men heeft wat meer info over de game met ons gedeeld. Zo is de career mode compleet opnieuw opgezet om de vooruitgang van spelers beter in beeld te brengen. In deze mode ga je door tien car classes heen en ontvang je XP. Daarmee kan je upgrades en nieuwe events unlocken. Tot zover iets wat we normaliter altijd al zien in dit soort games. Wat anders is, is dat als je een event tegenkomt die je liever wil overslaan, dan kan dat met in-game currency die je met spelen verdient. Je zal dus nooit gedwongen in een class moeten rondrijden.

Wat ook nieuw is in Project Cars is het upgraden van je auto. Je kan nu je motor, uitlaat, ophanging en noem maar op gaan vervangen. Iets wat in Project Cars eerder nooit kon. Dit betekent automatisch dat je jouw favoriete auto door je hele carrière heen mee kan nemen.

De multiplayer heeft drie manieren om hem te spelen. Quick Play, waarmee je zo in een race stapt die op basis van je skills wordt gekozen, Scheduled Event, events gemaakt door de ontwikkelaar en de Custom Lobby, de klassieke manier van de strijd met anderen aangaan.

Er is nu ook een nieuwe multiplayer mode, Rivals genaamd. Met een eigen unieke ranking en beloningensysteem. Slightly Mad zal een aantal dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse events organiseren waarmee je de leaderboard kan beklimmen. Deze events worden naar skill ingedeeld in divisies zodat je als beginner nooit tegen ervaren racers komt te racen.

De game moet in de zomer uit gaan komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments