Op de E3 in 2016 had Ubisoft een verassing voor ons, Steep. Steep is een extreme sports game waar je zult skiën, snowboarden, skydiven en nog veel meer. Het is daarom zo jammer dat iemand die zo veel van skiën houdt is overleden tijdens opnames van een Live Action trailer voor Steep.

Matilda Rapaport, een professionele skiër, is na een gevecht van vier dagen overleden in in Chili, in het ziekenhuis.  Matilda was onder een lawine gekomen, toen zij met de opnames bezig was voor de Live Action Trailer voor Steep. Matilda is uiteindelijk overleden aan haar verwondingen in het ziekenhuis. Matilda was pas 30 jaar.

Matilda Rapaport

Eerst waren er geruchten dat Matilda bezig was met werk voor haar hoofd sponsor Red Bull, maar Ubisoft heeft aan de Zweedse website, Expressen bevestigd dat het is gebeurd ten tijde van de opnames voor Steep.

Matilda Rapaport was geen vreemde met lawines, in 2014 kwam zij er al eerder onder te liggen, maar toen overleefde zij het ongeluk wel. Wij van Xbox Nederland wensen de familie van Matilda Rapaport veel sterkte.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden

Pssst verrassing is met dubbel R. Maar wat triest is dit toch, zo jong nog. Inderdaad sterkte voor de achterblijvers.