Tegenwoordig kun je (bijna) alles in 3D laten printen. Van geneeskundige hulpmiddelen zoals een prothese tot een huis, tuin en keuken-apparaat. Nu is er ook een ontwerper die het leven van de Xbox fan iets gemakkelijker wilde maken met een 3D print.

Op de website thingiverse.com zijn er een heleboel verschillende 3D prints te vinden. Deze prints zijn te downloaden voor alle gebruikers om er mee naar een plaatselijke 3D printer te gaan. Speciaal voor de gebruikers van de Xbox One S heeft de gebruiker Lamiskin een prachtig ontwerp gemaakt. Namelijk een standaard om je Xbox One S ook eens verticaal neer te kunnen zetten.

xbox-one-s-vertical-stand

Inderdaad, deze standaard bestaat al. Bij de 2TB Xbox One S krijg je namelijk gratis een standaard bijgeleverd. Dit is bij de andere modellen niet het geval, dus dan zullen de spelers zelf een standaard moeten aanschaffen. Zo’n standaard is in de Nederlandse webshops voor €19,99 te koop. Dat is dus niet gek duur, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Het enige nadeel is dat Microsoft de standaard alleen in het zwart maakt. Door hem zelf in 3D te printen kun je ook kiezen voor een leuke kleur voor jouw standaard.

Het is zeker leuk dat je tegenwoordig op deze manier je eigen accessoires kunt maken voor bij jouw Xbox One. Dit is weer eens wat anders dan een skin voor je controller. Als ik de Xbox One S in huis haal ga ik uiteraard een roze exemplaar laten maken.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties