Ik zeg, eerst zien, dan geloven maar volgens Ubisoft zal Prince of Persia: The Lost Crown op zowel 4K als 120fps gaan draaien.

Op 18 januari komt de langverwachte Prince of Persia uit met een nieuwe hoofdpersoon, Sargon. Voorafgaand aan de release heeft Ubisoft nu de consoleprestaties die we kunnen verwachten en is de bestandsgrootte van de game onthuld.

Uit een recente blogpost op de website van Ubisoft blijkt dat Prince of Persia: The Lost Crown tot 4K/120 fps kan draaien mits je een compatibele HDMI 2.1-tv of gamingmonitor hebt. De Xbox Series S zal 1440p/60fps bereiken. Wat de Xbox One X betreft, kun je de game op 4K/60fps uitvoeren, terwijl de basis Xbox One 1080p/60fps heeft. Prince of Persia: The Lost Crown krijgt een bestandsgrootte van ongeveer 24,67 GB op de Xbox Series X.

The Lost Crown plaatst je in de schoenen van Sargon, een jong lid van de Onsterfelijken die op een missie is om de prins te redden. Je avontuur neemt je mee naar de berg Qaf, een mythische wereld waar tijd en ruimte geen waarde hebben. Hij is gevuld met schatten en puzzels om op te lossen en natuurlijk vijanden om te verslaan. Met behulp van twee zwaarden, een boog en tijdskrachten, moet je talloze gebieden verkennen om vijanden en mythologische wezens te verslaan terwijl je racet om de erfgenaam van de Perzische troon te redden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties