Voor de tweede keer deze week geven wij een game weg. Lees hier wie er heeft gewonnen en welke game mee gaat dingen om de titel Game of the Year te krijgen. 

Samen met onze partner Gameresource.nl gaan wij om de twee maanden een game weggeven. Dit doen wij door middel van een poll. De winnende game gaat uiteindelijk aan het einde van het jaar strijden om de titel, game of the year. Daarin zullen cijfers van onze reviews en jullie stemgedrag een grote rol spelen. We zullen de bokaal samen met de mannen van Gameresource overhandigen aan de winnende studio. Om jullie te belonen voor jullie mening geven wij om de twee maand een game weg. Jullie maken kans op de game waar jullie op gestemd hebben. Dus alle mensen die hun naam onderaan in de comments hebben ingevuld plus de game waarop zij gestemd hebben maken kans. Het hoeft dus niet per se de winnende game te zijn.

Wij hebben geloot en de winnaar is Tom Braad geworden, hij heeft Batman Arkham Knight gewonnen. Tom, neem even contact met ons op via Info@xboxnederland.nl en dan zorgen wij dat de game naar je toe komt.

De game die de poll gewonnen heeft met 43% van de stemmen is Batman Arkham Knight. Batman dingt mee met de Game of the Year award. Voor de review en ons cijfer check de link.

Er komt binnenkort weer een nieuwe poll. Wil je kans maken op een nieuwe gratis game, zorg dan dat je erbij bent.

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Gijs K
Gijs K
7 jaren geleden

Gefeliciteerd Tom!

Tom
Tom
7 jaren geleden
Reply to  Gijs K

Tnkz!

Tom
Tom
7 jaren geleden

Wow! Lees het nu pas! Awesome!