Hoeveel versies van een game kan je uitbrengen? Nou, van Skyrim blijkbaar ontelbare. Er komt er weer eentje aan.

Vorige week heeft Bethesda de prijzen van de komende The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition bevestigd. Daarnaast heeft men wat details over de current-gen upgrade aan ons meegedeeld.

In een nieuwe blogpost die op 5 november) werd gedeeld, onthulde de uitgever dat de Skyrim Anniversary Edition bij lancering 54,99 euro zal kosten. Voor spelers die Skyrim Special Edition al bezitten, zal de MSRP voor de jubileumupgrade EUR € 19,99 zijn.

Bethesda bevestigde ook dat er fysieke exemplaren van de Anniversary Edition zullen komen, maar merkte op dat hoewel de fysieke editie een spelschijf bevat, internettoegang vereist is om de Creation Club-inhoud die is opgenomen in de Anniversary Edition te verzilveren en te downloaden.

Daarnaast kondigde de uitgever aan dat bezitters van Skyrim Special Edition of de Anniversary Edition op de Xbox Series X|S gratis een upgrade voor de game ontvangen. De upgrade zal de game optimaliseren met verbeterde graphics, maar ook snellere laadtijden introduceren en meer.

Alle trofeeën en prestaties die spelers al in Skyrim Special Edition hebben gescoord, worden ook meegenomen als de game de upgrade naar de Anniversary Edition krijgt. The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition komt op 11 november uit. Het spel zal nieuwe Creation Club-content toevoegen wanneer het uitkomt, waaronder quests die verwijzen naar Morrowind en Oblivion, terwijl het ook een nieuwe vis-mechaniek introduceert. Want wat zou een game zijn als er niet in gevist kan worden.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Kira
Kira
1 jaar geleden

Wat ik zo bijzonder vind is dat het vissen steers genoemd word als iets waar we echt met zijn allen op aan het wachten zijn. 120 fps? Neh, ray traying? Neh, vissen jep dat willen we, daar zijn we op aan het wachten. Neem aan dat deze versie gratis is bij gamepass?