Gisteren ging het allemaal over de Series S. Vandaag kregen we van Microsoft de bevestiging dat ook de Series X een prijs en een datum heeft.

Zoals al eerder verwacht heeft men ons vandaag laten weten dat ook de Series X op 10 november uitkomt en dat hij inderdaad voor een prijs van maximaal € 499,99 euro verkocht gaat worden.

Details van het nieuws van vandaag zijn onder meer:

•   Zowel de Xbox Series X, de snelste en krachtigste console, als de Xbox Series S, een volledig digitale console die de volgende generatie snelheid en prestaties levert in de kleinste Xbox die ooit is gebouwd, worden op 10 november gelanceerd. Pre-orders voor beide consoles beginnen op 22 september.

•  De prijzen voor beide Xbox-consoles van de volgende generatie zijn als volgt: € 299,99 (CAP) voor Xbox Series S en € 499,99 (CAP) voor Xbox Series X.

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
2 jaren geleden

Nu nog een volledige lijst met specificaties en het verlossende woord over – ja, ik zeur er alweer over – die 21:9 ondersteuning!

Orajnemonster
Orajnemonster
2 jaren geleden

De specs zijn goed te vinden al, of mis je nog dingen? 21:9 support is idd nog niet bekend..

Dynko
Dynko
2 jaren geleden
Reply to  Orajnemonster

Ja, ik bedoelde dat vooral :-). Philips brengt monitoren met die beeldverhouding uit die speciaal gericht zijn op de nieuwe consoles maar bevestiging van ondersteuning is er nog niet.