Prey krijgt reboot en is behoorlijk anders

Vannacht konden we genieten van Bethesda’s persconferentie en daar werden een paar spellen aangekondigd. Daar was de reboot van Prey één van. Het is alleen niet de Prey die we ooit op de Xbox 360 zagen.

De game wordt ontwikkeld door Arkane Studios (de studio ken je van Dishonored) en het is een first-person science fiction actie game. Dat is best interessant, want de vorige Prey was eerder spiritueel dan echt sci-fi. Fijn, je kon alles letterlijk op z’n kop zetten, maar dit is echt een hele andere setting.

In deze nieuwe Prey ga je met Morgan Yo aan de gang, een proefkonijnpersoon die in 2033 wakker wordt op een ruimtestation genaamd Talos 1. Blijkbaar zit hij in een onderzoek wat bedoeld is voor de verbetering van de mensheid. Op het ruimtestation spelen er zich veel meer dingen af en kom je met buitenaardse wezens in aanraking. Maar jij hebt gelukkig speciale krachten om ze tegen te houden. Het klinkt echt heel erg cliché allemaal, maar kijk de trailer eens en je ziet dat het best op een intrigerende wijze je aandacht trekt.

De game moet in 2017 uitkomen voor Xbox One, pc en PS4.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties