Al die nieuwe snufjes die op de E3 al werden aangekondigd komen langzaam maar zeker beschikbaar voor de trouwe Previewer testers van de Xbox One. Vandaag weer een nieuw stukje sociaal gereedschap.

De previewers zijn al druk bezig met Clubs en Looking for Groups die vorige maand in hun nieuwe OS werden gegoten. Vandaag is er een update die de derde aangekondigde functie toevoegt: Arena.

arena-on-xbox-live_killer-instinct_hero-11

Arena is een toernooi systeem die vooral eSports, iets wat nu alleen nog door de hele goede spelers wordt beoefend, wat toegankelijker moet maken voor alle gamers. Arena zal nog een zeer beperkte functionaliteit hebben want alleen het populaire Killer Instinct is als game te gebruiken. Officieel schrijft Microsoft er dit over:

Arena on Xbox Live:

”Vanaf vandaag kan je het legendarische spel Killer Instinct spelen in Arena. Gedurende de Preview kan je mee gaan doen in de dagelijkse Killer Instinct toernooien die georganiseerd gaan worden. Het enige wat je moet doen is je registreren in de Tournament tab in de Killer Instinct Game Hub. We zijn heel enthousiast over het potentieel wat Arena in zich heeft en zijn heel benieuwd naar jullie ideeen hierover. We hopen dat hiermee de drempel op het meedoen aan eSports hiermee verlaagd wordt en dat het toegankelijk wordt voor gamers, ongeacht hun skill-level.”

Goed nieuws dus als je eens wilt kijken hoe je het doet in een toernooi en of je misschien wel verborgen talenten hebt om groot te worden in de eSports.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments