Preview: Outriders – gooit onverwachts hoge ogen

Op 1 april 2021 komt Outriders voor de Xbox Series X|S en Xbox One uit. Wat mogen we van deze game verwachten? In deze preview bespreken Jeff, Niels en Rik de eerste bevindingen aan de hand van de demo die zij afgelopen week gespeeld hebben.

De Poolse ontwikkelaars van People Can Fly hebben inmiddels hun strepen verdiend. Zij waren verantwoordelijk voor testosteron shooters als Bulletstorm en Gears of War Judgment. Games die onder liefhebbers van het genre zeer gewaardeerd werden. Ook hebben de mannen en vrouwen van People Can Fly aan Unreal Tournament, Fortnite en Gears of War 1 en 2, hun bijdrage geleverd. Een aardige cv dus! En wanneer dus een studio als People Can Fly een nieuwe demo op de markt brengt dan is dat reden genoeg om hier in te duiken.

Bombastisch

Outriders treedt in de voetsporen van haar voorgangers. In deze 3th person verhaal gedreven shooter RPG kun je samen met twee andere co-op spelers aan de slag om het menselijke ras op Enoch te redden van een ondergang. De game laat de nodige overeenkomsten zien met cover based shooters, zoals Gears. Maar de looter shooters onder ons zullen er ook wat van Destiny in terugzien. Een mengelmoes van verschillende games. En we weten dat het dan hit or miss wordt. Wat vindt de XBNL-redactie? Hit or miss? Of nog even aanzien hoe de definitieve game op 1 april uit zal pakken? In bovenstaand video item laten laten we het je weten.

Heb jij ook de demo gespeeld? Wat vond je er van?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties