Sinds gisteren is er een nieuwe update voor de Previewers die een aantal veranderingen laat zien.

De update is vooral gericht op veranderingen die zijn uitgevoerd naar aanleiding van de feedback die men heeft ontvangen. Een aantal nieuwe functies zijn toegevoegd aan de Xbox One en de Xbox app. Wat is er allemaal nieuw?

-Koop nu je Xbox 360 Backward Compatible games via je Xbox One
Een grote ergernis voor de Xbox One bezitters. Tot nu toe was het aanschaffen van een 360 game alleen mogelijk met een omweg. Maar vanaf nu kan je de Backward Compatible Xbox 360 titels gewoon in de Xbox One store vinden en deze op dezelfde manier aankopen zoals je met een One titel zou doen.

1603-01[1]

-Toevoegen Party Chat in de Twitch uitzendingen
Ook weer een veel gevraagde functie. Je kan vanaf nu het gekwek in je party uitzenden in de Twitch app. De kijkers kunnen vanaf nu meegenieten met de onzin die er in de party uitgekraamd wordt en alle spelers die op dat moment samen aan het spelen zijn in de uitzending horen. Dit kan je trouwens ook per party lid uitschakelen.

-Geluid van de Party Chat tegelijkertijd via headset en speakers horen
Vanaf nu kan je kiezen waar het geluid van de Party Chat te horen is, je headset, speakers of beide. Dit kan je bij je instellingen instellen

-Lengte Game DVR opname instelbaar
Op dit moment is de DVR opname nog beperkt tot 30 seconden. Je kan deze lengte nu aanpassen naar 15, 30 of 45 seconden of naar 1, 3 of 5 minuten. Dit doe je ook weer in je instellingen.

1603-04[1]

-Volg je vooruitgang in Achievements in de Xbox One guide
De toegang naar je achievements wordt simpeler omdat ze nu in je Xbox One guid guide te zien zijn. In het nieuwe Achievements deel vind je een snellink die je al je achievements laat zien en je kan die in real time volgen in de guide.

-Video playback in je Xbox One Activity Feed
Deze functie is verbeterd en je kan nu een complete video afspelen binnen de feed.

-Chat met 16 personen
De Chat ruimte wordt vergroot van 12 naar 16 personen.

1603-08[1]

-Xbox 360 achievements
Vanaf deze maand kan je ook je Xbox 360 achievements op de One zien.

-Web links en YouTube video volgen via de Game Hub
Beheerders van de Game Hub van een game kunnen nu links in de Game Hub zetten.

-Vergelijken Avatars
Je kan nu je Avatar vergelijken met die van je vrienden en kijken wat zij allemaal voor die Avatar hebben aangeschaft.

-Interface veranderingen in de reputatie weergave
Aangezien het grote deel van de spelers een goede reputatie heeft, wordt de interface veranderd waarbij er meer focus wordt gezet op spelers die een mindere reputatie laten zien. Bij spelers met een goede reputatie zien we vanaf nu geen groen balkje meer, de spelers met een minder goede reputatie blijven deze aanduiding wel zichtbaar houden.

1603-12[1]

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments