Jazeker, de man met de rode stropdas is weer terug. We hebben deze keer niet te maken met de actiegame wat Hitman de laatste jaren een beetje is geworden, maar met de authentieke sandbox sluip, moord en disguise-game, zoals het hoort!

Achter gesloten deuren kregen we exclusieve gameplay van de nieuwe Hitman te zien. In deze Hitman gaan we weer naar verschillende locaties. Van Parijs en Moskou tot Makaresh, de huurmoordenaar ziet de hele wereld.

Wat ook heel gevarieerd is, is je wapenarsenaal. Natuurlijk heb je de oude vertrouwde silenced silverballers, de sniper is natuurlijk ook van de partij, maar je kunt ook gaan voor een schroevendraaier of zelfs een katana. De uitrusting kun je helemaal samenstellen.

T5GCQb_yDxt8.878x0.Z-Z96KYq[1]

Mode-baas en geheim spion

Het verhaal gaat onder andere over Viktor Novikov, een rus uiteraard, bad guy en baas van zowel modemerk Sanguine als een geheim spionagenetwerk. We zien een missie die zich afspeelt op een modeshow in een fancy gebouw in Parijs. Uiteraard is de hele level een sandbox en bepaal je zelf hoe je de missie aanpakt. Er zijn van allerlei creatieve manieren om je target om het leven te brengen. Je kunt dit dan op een ruige manier doen of je kunt er voor zorgen dat het op een ongeluk lijkt, zodat je ongemerkt het level in- en uitstapt. Onderweg zul je veel moeten sluipen en ongezien mensen uit de weg zien te ruimen om vervolgens in hun kleren te stappen.

Hoewel de graphics niet van een nieuw niveau zijn, zien de levels er ontzettend sfeervol uit. Ze zijn levendig met ontzettend veel personen op je scherm. Er kunnen 300 personen tegelijkertijd op je scherm worden geanimeerd, voorheen waren dat er maar 40.

8 december komt de game uit en wij gaan die zeker spelen!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments