Afgelopen zondag gingen de winkels echt open en kon de Xbox One X besteld worden. Dit werd direct massaal gedaan. Overal doken berichten op dat men de bestelling had geplaatst.

Al snel werd duidelijk dat het aantal pre-orders die geplaatst werden gigantisch was. Amazon meldde al na drie dagen dat het record verbroken was en het de aantallen pre-orders van de PS4 Pro had verslagen.

De vice-baas van marketing van Xbox, Mike Nichols claimde trots dat de Xbox One X de snelst verkopende pre-order ooit is. “In maar een paar dagen tijd zagen we zeer snelle uitverkocht berichten en in veel landen is de X al uitverkocht. Jullie hebben in de eerste vijf dagen meer Xbox One X Project Scorpio Edition consoles besteld dan we ooit gezien hebben met onze eerder Xbox-en”.

Volgende partij

Heb je de boot gemist, geen probleem. Volgende maand zal er een nieuwe golf van de gewone standaard editie besteld kunnen gaan worden en ook die gaan hun console op 7 november krijgen. Daarnaast heeft de Xbox One X de Gamescom 2017 award gekregen voor beste hardware. En dat is dik verdiend. Zoals Nichols al mooi zei, “dit is de beste tijd om een Xbox gamer te zijn”. Daar zijn wij het helemaal mee eens.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments