Pre-launch trailer voor Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Kunnen we, kinderen? Aye-aye kapitein! Een van de betere SpongeBob games, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, is op 23 juni te krijgen in Ultra HD, in de vorm van Rehydrated. Benieuwd of dit oudje te pruimen is?

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom heeft met Rehydrated een flinke grafische boost gekregen. Op de X is de game straks speelbaar in Ultra HD, maar op ook op de One en S is het verschil met het origineel gelukkig groot te noemen. Zou het daar bij blijven dan stel ik mij zo voor dat de inmiddels 17 jaar oude game voor de nodige gefronste wenkbrauwen zou zorgen. Gelukkig heeft ontwikkelaar Purple Lamp Studios de gameplay niet helemaal ongemoeid gelaten. De nodige tweaks moeten zorgen dat de game zich ook vandaag de dag lekker weg laat spelen.

Voor € 29,99 euro ben jij straks eigenaar van dit spelletje. THQ geeft je 10% korting als je nog voor de release overstag gaat. Als je het mij vraagt zou ik je adviseren de eerste impressies toch even af te wachten. Om in de vorm van SpongeBob, Patrick of Sandy de locaties te verkennen die je uit de geliefde tekenfilm kent (de eerste seizoenen, althans), dat is mij best wat waard. En wanneer ik figuren als Meerminman langs zie komen in de trailer dan ben ik echt wel geneigd op die ‘Vooraf bestellen’ knop te rammen.

Nee, daar ligt het allemaal niet aan. Het is gewoon dat ik nog niet zoveel hoogte kan krijgen van de kennis en kunde bij Purple Lamp. Hun game The Guild 3 uit 2017 is lauwtjes ontvangen, waar de titel MisBits, van dit jaar, juist weer wordt geprezen. Een goede remaster is best lastig om goed te doen, en ik ben erg benieuwd hoe de toch nog jonge studio dat aanvliegt. Is de komst van een hordemodus, die je zowel lokaal als online met een compaan kunt doorlopen, een leuke extra, of straks slechts een pleister op de wond? Met de dikke ‘Shiny Edition’ houd je er in ieder geval een fraaie statue aan over!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments