Prachtige JRPG Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes in beeld gebracht

Tijdens de Xbox en Bethesda showcase werd een nieuw JRPG avontuur aangekondigd die vanaf moment één weer lekker in de Game Pass beschikbaar is… Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes.

Als je de trailer ziet, dan valt het gelijk op hoe mooi de game is vorm gegeven. Het is een mix van 2D personages in een 3D wereld. De groep van JRPG fans groeit in het Westen en Xbox geeft deze fans een nieuw avontuur om van te smullen. De trailer laat twee games zien. Eerst komt Eiyuden Chronicle: Rising uit in 2022 en daarna Hundred Heroes in 2023. Rising uit 2022 is een 2D-actiegame met citybuilder-elementen terwijl Hundred Heroes de grotere game is (zover wij hebben begrepen).

De game is ontwikkeld door ex-Suikoden ontwikkelaars waaronder Yoshitaka Murayama. Suikoden is een bekende franchise waar je veel turnbased gevechten hebt en grote veldslagen. Het is dus fijn om weer iets uit deze hoek te zien en vooral ook nog eens voor de Xbox! Als je het wilt proberen, dan kan je ‘m mooi eerst downloaden als je de Xbox Game Pass hebt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments