Met de hypetrain die gestart is rond Gears of War 4 is het wachten op de eerste collectors editie van de game.

Hij is opgedoken op Amazon. Deze, mag ik wel zeggen, prachtige collectors edition van Gears of War 4. Hij bevat onder andere een zeer gedetailleerde figurine van JD Fenix zittend op een COG motor. De editie heeft daarnaast ook nog een frag grenade sleutelhanger en de gebruikelijke speciale verpakkingen. De in-game content bestaat uit drie ‘Gears Crates’. Kijk hier maar eens wat je allemaal voor moois krijgt.

91h2lhpRQoL._SL1500_[1]

Bij Amazon kost deze bundel op dit moment $250 dus de kans is groot dat hier diezelfde prijs maar dan in Euro’s gehanteerd gaat worden.

Season Pass

Ook heeft Microsoft wat info over de Season Pass van GoW4 onthuld. De prijs van deze pas zal 50 dollar gaan kosten en onze ervaring leert dat wij hier dus ook 50 euro voor moeten gaan neerleggen. De pas heeft een exclusief Vintage VIP pakket waarin een Vintage JD en twee Vintage wapen skins zitten. Het geeft je permanent toegang tot de 24 extra DLC maps (twee per maand) en zes Gear Packs. Daarnaast heb je toegang tot de testversies van nieuwe maps, modes en uitbreidingen voordat ze echt uitkomen.

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Ricardo Peralta
Ricardo Peralta
6 jaren geleden

Komt íe ook naar NL ?