Er zijn vele vette franchises van de Franse ontwikkelaar en uitgever Ubisoft. Een franchise waar we al lang niks meer van gehoord hebben is de doorgewinterde stealth game Splinter Cell. Tot nu, want er lijkt wat beweging te zijn.

Michael-Ironside[1]Stemacteur Michael Ironside is namelijk gespot in de studio’s van Ubisoft, aldus NeoGAF gebruiker Crossing Eden. Eden is op het gebied van geruchten vaker betrouwbaar gebleken. Zo voorspelde hij Assassin’s Creed Syndicate en Watch Dogs 2. Volgens een kennis van Eden is Ironside bezig met motion-capturen voor de game bij de mocap studio van Ubisoft Toronto.

Ironside was in eerste instantie in Toronto voor opnames van zijn nieuwe film The Space Between. Volgens twee medewerkers hebben zij van Ironside opgevangen dat hij bezig is met een nieuwe Splinter Cell. De rentree van Ironside bij Splinter Cell zou opvallend zijn voor zijn stem als Sam Fisher. Ubisoft verving de acteur in Splinter Cell Blacklist namelijk voor Eric Johnson. Het zou echter ook kunnen dat we een remaster van Splinter Cell gaan krijgen. Het blijft dus nog even afwachten, wie weet wat Gamescom 2016 ons brengt?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments