Er gaat een gerucht dat Rocksteady Studios, de ontwikkelaar van de Batman Arkham games, volgende week een Superman game zal aankondigen! 

Ik hoop dat het waar is want als er één studio is die een superhelden game kan maken, dan is het Rocksteady Studios wel! Als je kijkt naar de geniale Batman: Arkham games (Asylum, City en Knight) dan zie je waarom zij de aangewezen studio zijn om een Superman game te maken.

Helaas een gerucht

Om maar even gelijk aan te geven met wat voor hoeveelheid aan korrels zout je dit moet nemen: Via 4chan was er een post dat Rocksteady Studios volgende week via de cover van een nieuwe editie van Game Informer zal aankondigen dat ze met een Superman game bezig zijn die van ongelofelijk grote schaal is. Blijkbaar met de tekst ”Je wordt weggeblazen door de hoeveel details!”. Nou, daar word ik wel blij van! Maar het is natuurlijk 4chan en dat is niet echt geloofwaardig vind ik. Natuurlijk is de site perfect voor een lek, maar het zit vol trolls, dus tja.

MAAR, mocht het waar zijn, dan is het misschien het project waar ik al eerder over schreef zo’n twee jaar geleden.

Zoals ik dus al eerder aangaf in mijn eerdere artikel moet de hele dynamiek van een Superman game heel anders dan een Batman game. De één is een held met veel gadgets, terwijl de ander allerlei bovennatuurlijke krachten heeft.

In Rocksteady we trust!

Rocksteady Studios heeft al eerder bewezen dat ze aan de gang kunnen gaan met een DC Comics held, dus hopelijk doen ze het nog een keer. Blijf dan alsjeblieft af van de DC Comics Cinematic Universe want die klopt van geen kanten met die klote Zach Snyder-saus. Alleen Wonder Woman was vet, maar die kwam van Petty Jenkins. Rocksteady Studios kennende gaan ze hun eigen draai een het DC universum geven en komt het helemaal goed. Please, laat dit gerucht waarheid zijn!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments