De Duke, wie kent de gespierde Amerikaanse macho nou niet? De man die met zijn game Duke Nukem 3D één van de grondleggers van de First Person Shooter was. De Duke keert zeer waarschijnlijk in een remaster terug!

Volgens Reddit-gebruiker Tezla55 zal de game Duke Nukem: 3D World Tour heten. Tezla heeft deze informatie ingewonnen via een anonieme bron. De remaster zal ontwikkeld worden door Nerve Software. Nerve is een studio die opgericht is door een ex-medewerker van id Software (Doom, Quake, Commander Keen).

Volgens Tezla zal World Tour veel nieuwe toevoegingen en content krijgen. Ook zal de game een online deathmatch modus krijgen. Zoals we zien zijn er meerdere screenshots bijgevoegd.

Hoewel je over de echtheid van de screenshots nog kunt twisten, is het wel zeker dat er wat staat te gebeuren op de 20ste verjaardag van Duke Nukem. De countdown met de woorden ‘coming soon’ op dukenukem.com wijst daarop. Een remaster zou zeker geen slecht idee zijn.

Het kan echter ook om een dikke grap gaan. Volgens de geruchten zou de game deze week aangekondigd moeten worden. Randy Pitchford, het hoofd van Gearbox Software liet vorig jaar nog weten dat de studio met een nieuwe Duke Nukem bezig was. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments