Weer goed nieuws voor de gamers die nog steeds hunkeren naar het spelen van sommige Xbox 360 klassiekers. Want ook Portal 2 en Left 4 Dead zijn nu toegevoegd aan de lijst met Backward Compatible games.

Inmiddels zijn er al meer dan 200 games die door middel van het backward compatibility systeem van Microsoft speelbaar zijn op de Xbox One.
Mocht je onder een steen hebben geleefd en je hebt geen idee van wat backward compatible games precies zijn, of ben je toch nog niet helemaal op de hoogte van de ins en outs, check dan vooral onze help sector. Hier worden al jouw vragen beantwoord!

Portal 2 stamt inmiddels uit 2011, dus een beetje oud is de game zeker wel. Toentertijd is de game uitgebracht voor Xbox 360, Playstation 3, Linux, Windows en Mac.
Grappig is dat Left 4 Dead 2 al sinds afgelopen maart is opgenomen in het backward compatible systeem en dat zijn voorganger Left 4 Dead nu pas is toegevoegd. Dit zou misschien ook wel kunnen betekenen dat de voorganger van Portal 2, Portal, binnenkort ook zal worden toegevoegd. Zulk soort speculaties zijn natuurlijk altijd wel leuk!

De lijst van backward compatible games bestaat voor het grootste deel uit wat kleinere titels, dus het is heel erg leuk om te zien dat ook zulke grote titels nu volgen. Volgens mij zijn er meer dan genoeg fanboys die helemaal hyped zijn rondom zulk nieuws.
Beide games zijn nu al te downloaden en te spelen in de Xbox Store.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments