Fallout fans zijn hardnekkig, een soort religieus tuig is het soms. Ik kan het weten, ik hoor ook bij de harde kern van FC Fallout. Heel soms doen we wat stouts, zoals gelekte Gamescom beelden op het internet plempen.

Dat er op de Gamescom achter gesloten deuren gameplay werd getoond van Fallout 4 is geen geheim. De pers mocht er gewoon over praten en dat deden zij dus ook. Ook wij mochten een sneak peek nemen bij Bethesda, helaas was ik niet de chosen one om dit mee te maken. Maarrrrr, niet getreurd lieve mensen! Er zijn altijd boefjes die stiekem een POV amateur filmpje maken van dit soort dingen. Deze beelden werden natuurlijk op YouTube gezet en logischerwijs heeft Bethesda dit er direct af laten halen. Wat is de volgende logische stap om dit toch te kunnen delen? Juist, Pornhub.

pornhubPornhub? Wait.. WHAT?!

Het filmpje in kwestie is op onze favoriete streaming site gezet door een stel helden. De tags die aan dit filmpje gekoppeld zijn, zijn met zorg uitgekozen geloof ik. “Big Ass”, “POV”, “Role-Play” en “Home-made” zijn absolute waarheden als je het filmpje ziet. De kwaliteit ervan is wel een stuk slechter dan dat je gewend bent van onze geliefde site, maar het is Fallout 4 dus het is prima. Zo komt je innerlijke Fallout fanboy toch mooi aan zijn trekken. Hoera voor Pornhub!

Ben je al 18 jaar oud, scroll dan even door. Zo niet, dan mag je dit nu sluiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alleen voor 18+

Dus ben je geen nog geen 18, dan mag je hier NIET op klikken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments