Nog een paar weken te gaan en het seizoen der aankondigingen gaat weer beginnen, mogen we ons weer klaar maken voor een hype?

Vooralsnog lijkt het eerste half jaar van 2023 een redelijke afknapper. Veel games worden aangekondigd zonde releasedatum of zelfs uitgesteld voor onbepaalde tijd. Ook binnen kamp Xbox is het redelijk stil als het gaat om nieuwe games. Gaat Microsoft ons verrassen op de Showcase of wordt het een teleurstelling? Dit is jouw kans om te laten horen welke games jij wil zien tijdens de showcase!

Welke games hoop je op de Xbox Showcase te zien?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
MarzoriuM
MarzoriuM
3 maanden geleden

Ik hoop op een aankondiging van een klassieke ID Software IP. Quake 5 bijvoorbeeld. Stiekem hoopte ik op een heretic/hexen maar dat zal pas kunnen na de Activision acquisitie.

Martinspire
Martinspire
3 maanden geleden

Grote nieuwe IP hoop ik het liefst te zien. Ik zie veel games komen die niet echt mijn ding zijn, dus wil wat nieuws zien waar ik helemaal mijn ei in kwijt kan.

Ik neem aan dat Starfield allicht even voorbij komt, al komt die volgens mij ook nog apart aan de beurt. Hopelijk nog wat nieuws van 343, ik kan me niet voorstellen dat die alleen aan Halo gewerkt hebben met hoe de ontwikkeling van Infinity is gegaan. Verder nog Indiana Jones en die James Bond game (ook al is die 3rd party)

Matthew
Redacteur
3 maanden geleden

Ik hoop iets concreets te zien van de al aangekondigde nieuwe IP’s zoals gameplay en in het algemeen aankondigingen van nieuwe IP’s. Zit niet echt super veel te wachten op nog meer Sequels of remakes/reboot van oude games.

Hertog Vin X
Hertog Vin X
3 maanden geleden

Fable en hellblade 2 gameplay en gears of war 6 teaser ! Meer van indiana Jones, state of decay 3, everwild en perfect dark, En hopelijk een revive van lost oddysey, blue dragon, conker of doorstart van scalebound!

Ambassador
Ambassador
3 maanden geleden

Fable en Avowed hebben toch wel voor mij de hoogste prioriteit en de rest is allemaal bonus!

En de acquisitie van een Japanse uitgever, Bandai of Capcom…

Last edited 3 maanden geleden by Ambassador