Waarom koop je nou een bepaald merk console? Wat is daarbij doorslaggevend? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! En dat wordt ook nog beloond met een dikke game van GameResource.

Geef in de poll hieronder aan wat voor jou de meest doorslaggevende factor is om een nieuwe console aan te schaffen. Als je de keuze toelicht in een comment onder dit artikel of op Facebook, dan maak je kans op één van de volgende games! Je kan kiezen uit Dirt 4, Prey, Dead by Daylight of The Elder Scrolls Online: Morrowind die beschikbaar wordt gesteld door onze vrienden van GameResource, het betrouwbare adres voor goedkope games.

Dus waar wacht je nog op? Invullen die poll!

Waarom koop jij een console?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

De winnaar wordt 7 juli 2017 bekendgemaakt. Winnaars hebben 4 werkdagen de tijd om hun prijs te claimen. XboxNederland behoudt zich het recht om na 4 werkdagen een andere winnaar aan te wijzen. Aan deze wedstrijd kunnen geen rechten worden ontleent.

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
VaSaMiAn
VaSaMiAn
5 jaren geleden

Aangezien ik geen Facebook heb doe ik het via de comment. 🙂 Na een zware werkdag even de nodige stress weg gamen om terug de volgende dag door te komen. Uiteindelijk is gamen een manier om te ontstressen en mentaal tot rust te komen. Moeilijk te begrijpen tijdens het gamen om mentaal tot rust te komen , maar bij mij helpt dit echter wel.

Jeffrey
Beheerder
5 jaren geleden
Reply to  VaSaMiAn

En waarom een Xbox in plaats van een PlayStation? Of Nintendo?

VaSaMiAn
VaSaMiAn
5 jaren geleden
Reply to  Jeffrey

Jeffrey, moet ik nu jou motiveren om een xbox aan te kopen? 🙂 Nu effe serieus. De controller ligt goed in de hand, xbox live is stabiel en je krijgt er maandelijkse leuke games er bovenop. (Behalve volgende maand maar het is zomer dan gaan we niet gamen maar genieten van het mooie weer) En wekelijkse kortingen die mij aanstaat. Daarboven op vind ik de witte Xbox One mooi staat in me tv kast. Meer en meer ontwikkelaars brengen hun games op beide console uit. En qua exclusieve games zitten we vooral ook goed. Jammer van Scalebound. Kijk naar de… Lees verder »

peterdk
peterdk
5 jaren geleden

Anders: Omdat ik gewoon geen gedoe wil met spellen installeren en GPU/PC upgraden. Ik wil gewoon op de bank beneden achter de TV een game kunnen spelen.En het helpt ook wel dat online met mijn broertje spelen zo enorm makkelijk is nu we allebei een Xbox hebben! Steam is goedkoper, maar veel meer gedoe.

Quatic
5 jaren geleden

Misschien wel een interessant artikel in deze discussie:
http://www.businessinsider.com/xbox-one-game-problem-2017-6

Jorrit Bosma
Jorrit Bosma
5 jaren geleden

Waarom een Xbox? Het Gold-lidmaatschap bevalt me wel: vier gratis games per maand en goede deals. Bovendien had ik al een Xbox360 dus ik was het gewend en kon sommige games blijven spelen door backward compatibility.

Impossibility91
Impossibility91
5 jaren geleden

Bij mij is het vooral de algehele (bouw)kwaliteit van het netwerk en de console zelf. Ook de controller vind ik hierbij een zeer belangrijk punt.
Dan is de basis helemaal goed, en juist deze vind ik het belangrijkst aangezien deze niet (zo) variabel is als de games die je kunt uitzoeken.

DarkCaBo
DarkCaBo
5 jaren geleden

Ik koop een console voor de exclusives en het gebruikers gemak. Console games werken altijd goed en spelen goed, iets wat voor mij een groot voordeel is.

Rob
Beheerder
Rob
5 jaren geleden

We hebben een winnaar uit alle inzendingen getrokken. Joost van Oosten heeft de prijs gewonnen. Bedankt allemaal voor het meedoen!