Vandaag kun je nog een headset optie aan de lijst toevoegen. Xbox is verheugd om de nieuwe Xbox Stereo Headset aan te kondigen, die vandaag beschikbaar is voor pre-order.

De nieuwe Xbox Stereo Headset brengt alles wat je van Xbox producten verwacht, zoals prestaties, opvallende functies, kwaliteit en toegankelijkheid om meeslepende ervaringen te bieden op console, pc en mobiele apparaten. Ze willen je ook meer waarde bieden aan de categorie headsets op instapniveau, zoals heldere microfoonprestaties, hoogwaardige oorkussens en een volumeregelaar op de rechteroorschelp. Zo klinkt het promotiepraatje van Microsoft tenminste. Maar wat zit er allemaal op.

https://webmail.xboxnederland.nl/?_task=mail&_action=get&_mbox=INBOX&_uid=9882&_token=9TouKtAUi3cWy9jdBP9R1Fyw3BNY5jPt&_part=5&_embed=1&_mimeclass=image
  • Speel luid en duidelijk met de Xbox Stereo Headset die hifi Windows Sonic, Dolby Atmos en DTS Headphone: X ruimtelijk geluid en kristalheldere chat in analoge audio ondersteunt (hiervoor zijn mogelijk extra aankopen of app-downloads vereist).
  • Het flexibele en lichte ontwerp met verstelbare hoofdband maakt gebruik van zachte demping om de druk gelijkmatig te verdelen.
  • Geniet van ultrazachte grote oorschelpen die zorgen voor een comfortabelere ervaring tijdens langdurige speelsessies.
  • Pas het volume aan of demp inkomende ruis snel met on-ear-bedieningselementen.
  • Compatibel met Xbox Series X|S, Xbox One en Windows-pc’s met een 3,5 mm-aansluiting.

Om heel eerlijk te zijn word ikzelf soms wat moe van die promotieverhalen. Windows Sonic, DTS en Dolby Atmos zijn gewoon standaard aanwezig en bruikbaar bij elke stereo headset. Dus dat ondersteunen, dat is echt onzin. Of het geluid echt zo fijn is, daar zijn we wel zeer benieuwd naar. Mocht je een instapversie zoeken, dan is de Xbox Stereo Headset vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order bij de Microsoft Store en andere geselecteerde retailers voor € 59,99 en is hij vanaf 21 september verkrijgbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments