Ruim een jaar geleden kwam Sea of Thieves uit. Na de nodige kritiek ontvangen te hebben, lijkt het er op dat de inspanningen die Rare is blijven leveren zich aan het uitbetalen is. En dat is reden voor een feestje…

Sea of Thieves is een game met heel veel potentie, maar dat kwam er vooralsnog onvoldoende uit. Hoewel de game één en al visueel spektakel is, was de kritiek na release voornamelijk dat er te weinig content in de game verwerkt was om spelers voor langere tijd te kunnen boeien. De ontwikkelaars bij Rare hebben zich dit aangetrokken, resulterend in de nodige updates. Met als klap op de voorpijl de Anniversary update waarover we je eerder al hier hebben bijgepraat.

Executive producer Joe Neate

Inside Xbox

Tijdens de E3 editie van Inside Xbox heeft executive producer Joe Neate laten weten dat het aantal spelers in Sea of Thieves de laatste maanden flink gegroeid is. Momenteel telt Sea of Thieves in totaal 8.4 miljoen spelers. Sinds de Anniversary update van afgelopen 30 april zijn er 2 miljoen spelers bijgekomen.

Start deze week Sea of Thieves op en ontvang gratis de Spartan Ship set, compleet met Master Chief figurehead!

De afgelopen maand was dus zeer succesvol voor het ontwikkelteam van Rare. Het aantal actieve spelers neemt met de dag toe. Zoals je wellicht al gehoord hebt afgelopen Podcasts hebben ook wij de game weer opgepakt en de nodige piratenverhalen met je gedeeld.

Om het succes van het toenemende aantal spelers te vieren wordt er door de ontwikkelaars van Rare deze week getrakteerd. Als je deze week je digitale piratenpak weer aantrekt en de Sea of Thieves gaat bevaren dan kun je rekenen op een gratis Spartan Ship Set, compleet met de Master Chief figurehead. Een super sicke uitrusting voor je schip! Reden om een eind te breien aan dit nieuwsartikel en snel de Xbox aan te gaan slingeren. We horen graag jullie avonturen in de Sea of Thieves!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments