De populaire game Playerunknown’s Battlegrounds heeft een mooie mijlpaal gepasseerd en is met recht ook een populair spel op de Xbox One! De game is binnen 48 uur van de Game Preview launch op de One maar liefst een miljoen keer verkocht! Holy moly!

Het is maar goed dat Microsoft van Playerunknown’s Battlegrounds een exclusieve Xbox game heeft gemaakt (naast pc natuurlijk), want de game is nog steeds razend populair. Dat wordt maar weer bewezen met de hierboven genoemde cijfers. Het werd bekend gemaakt via Twitter en daarbij wordt gelijk aangegeven dat er hard wordt gewerkt aan een nieuwe update en verbeteringen.

Playerunknown’s Battle- wat?

Op de pc werd Playerunknown’s Battlegrounds al gauw een hit. Een spel waar je moet samenwerken om te overleven in een wereld die met een aangegeven cirkel steeds kleiner wordt. Degenen buiten de cirkel zijn af (lees sterven). Er moet veel worden samengewerkt, maar vraag mij niet waarom dit gelijk zo razend populair is. Misschien dat één van mijn collega’s kan schrijven wat er nu precies zo sexy is aan deze game. Eerlijk is eerlijk, ik heb ook een backlog van hier tot Tokio waardoor ik games als PUBG maar even lekker links laat liggen.

Unfinished business

Het is natuurlijk fantastisch voor de Xbox One eigenaren en fans dat Playerunknown’s Battlegrounds ook naar de console komt! Helemaal soepeltjes loopt de game niet als ik mijn collega’s van XboxNederland mag geloven. Hier en daar ‘lag’ (als in vertraagde server respons), maar ook een framerate waar een 8mm film nog een puntje aan kan zuigen.

Maar dat is allemaal te vergeven, want het gaat hier om een Game Preview en geen complete game! PUBG kost ook ‘maar’ 30 euro en er wordt nog aan gesleuteld.

Xbox One X eigenaren krijgen de game als bonus!

Nog eventjes ander nieuws bij dit artikel. Microsoft geeft alle Xbox One X eigenaren een gratis code van Playerunknown’s Battlegrounds zodat zij gelijk met de game aan de slag kunnen! Het ziet er allemaal niet zo denderend uit op de One X, maar dat ligt aan de game. Wie weet hoe de game er over een half jaar uitziet!

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Lincoln
Lincoln
5 jaren geleden

Zelf ben ik een PlayStation fan, ook al komt PUBG in heden uit voor PS4. Toch speciaal een Xbox One aangeschaft. Buiten de controller heb ik er gaan spijt van. Natuurlijk buiten PUBG ook in volle afwachting op Sea of Thieves ^^