EA heeft de releasedatum van Plants vs Zombies Garden Warfare 2 bekendgemaakt. De game zal op 23 februari 2016 uitkomen in Noord-Amerika, een dag waarop al een grote release gepland staat, namelijk die van Far Cry Primal. Hier in Europa zullen we twee dagen langer moeten wachten, tot 25 februari 2016.

Voor mensen die de game pre-orderen heeft EA nog een leuke extra in petto, namelijk de directe toegang tot de Grass Effect Z7-Mech (zie filmpje). Deze ‘mech’ is geïnspireerd op één van de favoriete franchises van het team van ontwikkelaars. PopCap Games zal er, in samenwerking met Bioware, een krachtige ‘mech’ van maken, uitgerust met melee Zomni-tool, kinetische voering, een armor van keramische platen en het biotische ‘Pull’ vermogen, om snel te afstand te verkleinen tot je vijand. Naast de mech krijgen fans ook een emoji pack met maar liefst 14 emoji, om je personage helemaal aan te passen.

PvZ Garden Warfare 2 gaat naar eigen zeggen verder dan ooit en introduceert enkele knotsgekke en zeer vermakelijke spelmodi. Een eerste daarvan is Backyard Battleground, een wilde speeltuin vol interactie die je alleen of met vrienden kan ontdekken. Wat ook met vrienden kan is Graveyard Ops, een co-opmodus voor vier spelers waarin je de zombies bijeenroept en je verdedigt tegen de planten. Daarnaast is er nog de Herbal-Assault-modus, die met 24 spelers gespeeld kan worden. Dit alles zal gespeeld worden in twaalf nieuwe maps, vol beweging en humor, zoals Great White North en Moon Base Z. Sluit je aan bij de strijd om Suburbia (het dorp in de game) met zes nieuwe klassen en meer dan 100 personages, elk uniek in zijn soort.

Maar voor dit alles zullen we dus nog even moeten wachten, tot 25 februari om precies te zijn.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments