Na het onverklaarbare populaire Plants vs. Zombies Garden Warfare, de parodie op Call of Duty, verschijnt er nu ook een tweede deel van de game. PopCap laat 6 gloednieuwe classen zien, waardoor het originele aantal wordt opgehoogd van 8 naar 14 speelbare classen.

6 nieuwe classen

Imp is het meest behendig van alle zombies, Imp kan double-jumpen en heeft twee automatische Imp Blasters om je op weg te helpen naar de overwinning. Z-Mech van Z-tech is de geheime wapen van Imp, de parodie op Titanfall is real.

Captain Deadbeard ziet er misschien wat labiel uit, maar laat je niet verrassen, want deze kapitein heeft de meest dodelijke wapens. Een fatale shot voor op de lange afstand en knalwerk voor dichtbij.

Met zijn hand-laser en three-hit punch combo heeft Super Brainz altijd een actie achter de hand om voor de ultieme overwinning te zorgen.

De Citron is een tijdreizende bounty hunter uit de toekomst… en een sinaasappel. Met zijn transformations staat hij binnen no-time in de actie, en transformeert dan naar aanvalsmodus voor maximaal effect.

Rose is een extreem sterke magiër die de visie van een door Zombies overgenomen wereld had. Om dit te voorkomen reist ze naar de toekomst om dit te voorkomen.

De Kernel is het gevecht overzees aangegaan tijdens de eerste Garden Warfare. Wat deze serieuze vechter niet aan humor heeft, maakt hij weer goed met motivatie en zijn dual Cob Busters.

 

Verdere nieuwe zaken zijn 12 nieuwe maps, waar we binnenkort wat over gaan horen. Ook zijn er nu twee vier-speler co-op modi in de game.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 komt in de lente van 2016 uit op de Xbox One.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments