EA Access is een prachtig fenomeen en wij als Xbox One eigenaars mogen dan ook blij zijn dat wij deze feature hebben. In de komende maanden zullen er via EA Access proefversies verschijnen van de grote sportgames die dit najaar uitkomen. Ook heeft EA een verassing voor ons, want Plants vs Zombies zal volgende maand in de Vault verschijnen.

Op 30 augustus zal Plants vs Zombies Garden Warfare 2 in de Vault verschijnen en dan is deze game dus gratis te spelen voor alle EA Access leden. Een mooie en interessante game om dat laatste beetje komkommertijd door te komen. Naast Plants vs Zombies 2, kunnen we op 18 augustus beginnen met de proefversie van Madden 17.

Plants vs Zombies

De maand september ziet er ook rooskleurig uit voor de leden van EA Access, op 8 september kunnen hockeyfans hun hart ophalen want dan is het tijd voor de proefversie van NHL 17. Als kers op de taart in september, komt 22 september de proefversie van Fifa 17 uit en kunnen alle voetballiefhebbers alvast Fifa 17 uitproberen met de nieuwe Frostbite engine.

Als klap op de vuurpijl kunnen Battlefield fans op op 13 oktober beginnen met de proefversie van Battlefield 1. Dat is dus 8 dagen voor de release!

fifa 17

EA Access leden gaan het druk krijgen dit najaar met al die proefversies, dus rooster je kalenders vrij en spelen maar! Daarnaast krijg je ook nog is 10% korting op alle pre orders van EA Games, dus, er rest mij maar 1 ding om te zeggen.. Gamen!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments