We zijn wel eens vaker een lek gewend, vooral door een insider. Maar nu gebeurde het op stream en was het moment eigenlijk wel een beetje pijnlijk voor Crystal Dynamics.

Op het officiële Twitch kanaal van Xbox werd er in een stream een woord gerept over She-Hulk, een personage uit het Marvel universum. De persoon die het per ongeluk lekte was Techniq die in gesprek was met de lead designer van Marvel’s Avenger. Techniq gaf aan dat hij de persoon kende die de stem van She-Hulk doet in de game… maar er zit helemaal geen She-Hulk in de game. Hij dacht dat het al aangekondigd was, maar dat was dus niet zo. Lead designer Brian Waggoner probeert nog in de chat de regie te houden door te zeggen dat ze niks officieels te melden hebben over de volgende held in de game. Toch zie je ook dat de lead designer er in de stream niet blij mee is.

Ongeacht of het waar is of niet, het zou wel logisch zijn omdat er ook een She-Hulk serie aankomt op Disney+ volgende maand. Een volgend karakter zou dus mooi samen gaan met de serie. Ik ben zelf persoonlijk erg benieuwd naar de serie. Disney – en met name de aangesloten studio’s – is ongelofelijk goed bezig met leuke series op Disney+ de laatste tijd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments