Phantasy Star Online terug op de Xbox

Vooropgesteld: Een Europese release is nog niet bevestigd. Wat wel zeker is dat Phantasy Star Online 2 in het voorjaar van 2020 eindelijk naar het westen komt.

Kans dat je jouw eerste Xbox Live vrienden hebt gemaakt tijdens je avonturen in Phantasy Star Online. De Dreamcast port uit 2003 is een van de eerste Live games die je op de console kon spelen. De lokalisatie voor de westerse markt van het laatste deel in de serie, Phantasy Star Online 2, was een van de verrassingen van de Xbox E3 persconferentie.

Helaas is er op dit moment alleen een Amerikaanse release aangekondigd. Of er ook wat te vieren valt voor ons Europeanen valt nog te bezien. Dat is aan Sega, aldus Phil Spencer. PSO 2 verschijnt in het voorjaar van 2020 voor zowel de Xbox als pc als free-to-play titel. Phil weet verder te melden dat de game geen console exclusive wordt. Of dat betekend dat er een versie voor de Switch of PS4 komt wil hij niet delen.

Je kunt de action rpg net als in voorgaande delen in zijn geheel zowel in singleplayer als online doorlopen. Een online verbinding kan je straks via cross-play opzetten tussen de Xbox, pc en de/het nader aan te kondigen platform(en) opzetten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments