Park Beyond toont gameplaybeelden en kondigt closed beta aan

Wil je mee doen met de closed beta? Check link in artikel!

Altijd al een eigen pretpark willen hebben. In de nieuwe gameplay trailer van Park Beyond wordt deze droom realistischer dan ooit!

Afgelopen maanden zagen we al beelden van de campagne van Park Beyond voorbij komen. In de nieuwe trailer duiken we in alle mogelijkheden en middelen die de spelers tot hun beschikking hebben om van hun pretpark een succes te maken. Hoe werken winkels en hun inventaris? Wat zijn de behoeften van de bezoekers? Hoe zit het met het personeel? Al het strategische is toegankelijk in specifieke tabbladen om in de gaten te houden, voor een veilig, leuk en winstgevend park!

Park Beyond brengt ook een sandbox mode. Het is duidelijk dat je als speler volledig creatieve vrijheid zult krijgen. De game biedt duizenden assets om je eigen park mee op te kunnen bouwen. De mogelijkheden lijken nagenoeg eindeloos om het park van je dromen te bouwen!.

Park Beyond komt op 16 juni naar de Xbox Series X|S. De closed beta start op 9 mei. Geïnteresseerden kunnen zich hier registeren.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
SniperNL9
SniperNL9
1 jaar geleden

Lijkt me erg leuk!