Park Beyond heeft een releasedatum

Toen Park Beyond in 2021 werd aangekondigd kon de game op veel lof rekenen en na bijna twee jaar heeft Bandai Namco voor ons een releasedatum!

Park Beyond is een management sim game waarin jij als speler je eigen pretpark mag bouwen. De game geeft spelers de mogelijkheid om het pretpark van hun dromen te creëren. Hierbij bepaal je zelf hoe diepgaand je de game wil spelen, gezien er meerdere lagen van management zijn. Nu kennen we het merendeel van deze gameplay al uit games als Theme Park, Rollercoaster Tycoon en Planet Coaster, maar Park Beyond doet hierin toch iets bijzonders.

In de game kun je namelijk attracties aanpassen door zogeheten ‘Impossifications’ toe te passen. Dit zijn over de top upgrades die jouw pretpark net even wat anders maken. Zo heb je de mogelijkheid om je reuzenrad zo uit te bouwen dat er een reuzenrad met elf wielen in je park komt te staan. Of wat te denken van The Crazy Kraken? Deze kun je upgraden zodat de attractie veranderd in een kolossale, levende octopus die je bezoekers gewoon de lucht ingooit.

De game introduceert daarnaast een verhaal, wat over de top is en unieke karakters introduceert die je de kneepjes van het vak leren. Men beloofd tevens verschillende keuzes aan het begin van elke missie, wat de game diepgaand moet maken en garant staat voor een hoge replay waarde. Mocht je niet zo van het verhaal zijn, dan is er ook nog de sandbox modus waarbij je kan doen en laten wat je maar wilt!

Spelers mogen daarnaast een dosis humor verwachten in de game. Mocht je het als manager van je park een beetje saai vinden dat je conciërge rondloopt met een bezem, dan kun je de bezem rustig vervangen door een vlammenwerper. Afval wat bezoekers achterlaten wordt hiermee weggebrand. Weg met de prullenbak!

Park Beyond doet dus een hoop beloftes en van wat we nu hebben kunnen zien ben ik enthousiast geworden. De game zal vanaf 16 juni beschikbaar zijn en gamers die alvast een pre-order plaatsen krijgen hierbij de Impossification Set van PAC-MAN cadeau. Gaan jullie deze game spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments