Potverdriedubbeltjes, hebben die gasten dan niks beters te doen? Als je problemen had met Overwatch, dan komt het door LizardSquad dat weer eens DDoS aanval lanceerde op Blizzard. 

Het blijft natuurlijk gissen met deze zielige, laag bij de grond, kloothommels die elke keer ‘claimen’ dat zij het hebben gedaan.

Eigenlijk is het al weer helemaal kut dat ik deze groep de aandacht geef, want dat is precies wat ze willen, maar ik voelde mij ook moraal verplicht om te delen wat er aan de hand was. We hebben al eerder bericht over deze fucking trieste ‘hackers’, maar ze gaan gewoon vrolijk verder. Inmiddels zijn de servers weer hersteld.

overwatch mei

En dan nu ander nieuws: Updates!

Goed, tot zo ver de groep ‘l0lz0rs, w3’re such l33t h4cker5’ en door naar leuker nieuws, updates! In een dodelijk saai filmpje met Jeff Kaplan wordt er uitgelegd wat er in de volgende update komt voor Overwatch. De Competitive Play mode komt er aan en we krijgen zo meteen te maken met seizoenen. Deze zijn gebaseerd op onze eigen seizoenen (dus zomer, herfst, winter en lente) en je kan dan rewards krijgen als nieuwe sprays, icoontjes, skins en eigenlijk alles wat je al kreeg in lootboxes. Het gaat in competitive play meer op skill rating dan de uiteindelijke progressie van levels. Dus je skill rating kan even omlaag gaan als het minder gaat en omhoog als het goed gaat. Zo wordt het minder een soort grind waar je enkel maar vooruit gaat. Op deze manier kan het systeem ook meer mensen koppelen met elkaar en dat je niet eens met skill 1 tegen iemand van skill 75 speelt.

Je kan zo meteen ook gelijk zien of de tegenstanders in een party zitten of niet en zo inschatten dat ze wel eens meer tactiek zouden kunnen gebruiken.  Ik ben benieuwd of veel mensen dan nog in het potje blijven zitten als ze zien dat de tegenpartij is georganiseerd en zij zelf niet.

Oh ja, en je kan ook nog gouden skins krijgen voor je wapens in de competitive play! Rewards gaan gelukkig puur om skins en niet betere wapens, zodat het spel gewoon hetzelfde blijft (en niet The Division of Destiny taferelen aanneemt).

overwatchgoud

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments