Overwatch glitch laat spelers door Nepals map reizen

Overwatch is nu een tijdje op de markt en de game heeft zich goed in de kijker gespeeld. Blizzard’s populaire shooter heeft nu echter een klein probleem want YouTuber hulkman503 heeft een glitch gevonden in de map Nepals.

Met deze glitch is het mogelijk om naar alle drie levels van de map Nepals te reizen. Het ongegeneerde reizen maakt dat je zonder dood te gaan, alle levels kan pakken. Iets wat normaliter niet lukt omdat het afdalen naar lagere levels een one way ticket is. De YouTubers hadden opgemerkt dat er geen laadtijden tussen de levels zaten en vroegen zich af hoe dit kwam. Die ontdekking vroeg om wat detective werk. Hulkman503 ontdekte dat Nepals eigenlijk één grote map met drie zones is waardoor laadtijden niet nodig zijn. Met behulp van twee Mercy’s en een creatieve positionering is het mogelijk om door de hele map te reizen. In de video zien we hulkman503 beginnen op het hoogste punt van de map en met behulp van Mercy’s ultimate naar het laagste punt in het level glijden.

Ana_screen1

Het is een prestatie dat de YouTuber deze glitch heeft gevonden. Het vraagt namelijk om veel onderzoek. Gelukkig is deze glitch niet schadelijk voor tegenstanders. Het geeft wel een kijkje in de mapmaking keuken van  Blizzard.

Overwatch doet het sinds zijn release goed. De game wordt tot nu toe goed verkocht en ook de servers zijn in orde. Wel werd afgelopen week bekend dat Ana, de nieuwe support sluipschutter, ervoor kan zorgen dat tegenstanders uit de game gekickt worden. Dit kan door drie Ana’s te nemen en een speler constant in slaap te schieten met haar pijl. Dit heeft als resultaat dat de server denkt dat je inactief bent. Blizzard heeft aangegeven hiermee aan de slag te gaan en ongetwijfeld zal men ook de exploit van hulkman503 gaan patchen. We houden jullie zoals je van ons gewend bent op de hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments