Blizzard maakt al heel wat jaren vette games, voornamelijk voor de pc. Overwatch is er zo eentje. Fans van deze game vermoeden dat de game zowaar ook naar de consoles komt.

Vandaag barst Blizzard’s eigen event BlizzCon 2015 los. Het event gaat ook vaak gepaard met een aankondiging hier en daar. Fans denken dus dat Overwatch naar de consoles komt en dat denken ze om de volgende redenen. Lees maar even mee:

  • Authorisatie check codes in de broncode van de game (INITIAL_PSN_OR_XBL_AUTH;WAITING_FOR_PSN_OR_XBL_AUTH)
  • De erg simpele interface van de game (dus voor console geschikt)
  • Controller support is aanwezig in de pc versie

overwatch_consoles

De check codes waren trouwens ontdekt door de game website Overpwn

Vorig jaar toen Overwatch werd aangekondigd zei game director Jeff Kaplan al tegen Eurogamer dat ze graag Overwatch gespeeld zien worden op wat voor platform dan ook. Dus dat is nog een keer een soort van bevestiging. Hoewel deze bewijzen best op iets wijzen moeten we nog wachten op een officiële aankondiging.

De opening van BlizzCon zal te zien zijn via een livestream vanaf 20.00 en in HD voor bezitters van de BlizzCon Virtual Ticket. De lage-kwaliteit livesteam is trouwens gratis.

Wanneer de kop eraf is zal er een content overview zijn van World of Warcraft: Legion gevolgd door een presentatie van Heroes of the Storm en ook zal Overwatch verder aan bod komen. Voor het schema van vandaag check je deze link en als je morgen wil kijken, moet je hier wezen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments