Overtuigende trailer voor Overwatch 2 seizoen 2

Weet Overwatch 2 nog zieltjes te winnen met seizoen 2 of was het begin te chaotisch?

Overwatch was een groot succes toen het uit kwam. Een groot gedeelte van de community was er mee bezig maar een gedeelte haakte ook wel af na een paar maanden. Het succes bleef groot voor een tijdje, maar zodra andere nieuwe games uit kwamen, gingen er steeds minder mensen spelen. Als ik het mij goed herinner begon na Overwatch het Battle Royale tijdperk en dat trok veel spelers aan.

Blizzard kondigde dit jaar Overwatch 2 aan en bij de lancering ging het alles behalve soepel. De verbinding met de servers was slecht, veel dubieus hoge prijzen voor skins en over het algemeen veel microtransacties. Toch had Overwatch 2 in de eerste tien dagen zo’n 25 miljoen spelers en dat is natuurlijk enorm veel! Met de komst van seizoen 2 zet Blizzard in ieder geval goed de druk er op om te laten zien dat ze blijven ontwikkelen. En laten we eerlijk zijn, bovenstaande trailer ziet er erg goed uit!

In het nieuwe seizoen van Overwatch krijg je een nieuwe Tank held, een nieuwe map en uiteraard een nieuwe Battle Pass met de epische, legendarische en mythische skins van de Griekse goden. Het ziet er eerlijk gezegd allemaal heel goed uit, maar ik denk niet dat ze die 25 miljoen spelers weer zo snel zullen weten te overtuigen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments