Survival uitbreiding The Division volgende week uit

Dark Zone uitgeschakeld in deze modus

Update 15-11

We hebben een datum. Volgende week, 22 november, komt deze DLC eindelijk uit. We zijn heel benieuwd of het The Division weer nieuw leven gaat inblazen.


The Division lijkt een beetje doodgebloed. Jammer want een game die zo’n geweldig verhaal en een prachtige setting heeft verdient meer.

Grinding, dat heeft denk ik  The Division de das omgedaan. Het herhalende in de game waarbij je eigenlijk een beetje veel van hetzelfde doet, is iets waar een gemiddelde gamer op een bepaald moment klaar mee is. Gaat de nieuwe expansie de game weer leven inblazen?

Be a Survivor

De Division fans zitten er al op te wachten, die nieuwe betaalde uitbreiding van de game waardoor je eindelijk weer eens iets anders mag doen. Voor nu klinkt het allemaal best goed. Uitbreiding 2 heeft als titel Survival en dat zegt het al een beetje. Overleven in een door een door een sneeuwstorm en vijandig tuig geteisterd New York. Het draait allemaal om een neergehaalde helikopter en een medicijn. Dat laatste moeten de Division agenten uit de Dark Zone zien te krijgen. Daarbij is het vinden van warme kleding, eten, water en medicijnen cruciaal. Maar dat is niet het enige gevaar, ook de 23 andere agenten kunnen je dwars zitten. Een game waarin je dus met 24 spelers bezig bent. Ook is er een nieuwe vijand, de Jager waar je rekening mee moet houden. Deze gamemodus heeft een timer die 2 uur aangeeft. Binnen die tijd zal je het antivirus medicijn uit het centrum van Manhattan gehaald moeten hebben.

xcneq14eb6nu9dgobbuw1

Gelukkig voor de haters van het PvP deel, iets wat denk ik de Dark Zone om zeep heeft geholpen, is hij ook als PvE te spelen. In die modus is de PvP stand in heel New York, ook in de Dark Zone, uitgeschakeld en kun je samen met je vrienden de missies voltooien.  Survivor speelt zich dus op de totale map af.

Wanneer hij precies uit gaat komen is nog niet helemaal bekend. Wat wel bekend is, is dat pc spelers deze modus alvast in de testfase kunnen uitproberen. Zij hebben ook toegang tot de gratis content in Update 1.5, inclusief Wereldniveau 5.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments