De kogel is door de kerk. Skybound trekt de stekker eruit.

Update 27-2

Na veel heen en weer gebabbel over wel of niet is het nu helder, OVERKILL’s The Walking Dead gaat niet meer op de console verschijnen. Dit heeft Skybound laten weten. Zij schrijven het volgende:

Vanaf vandaag hebben we het contract met Starbreeze Studios beeindigd en stoppen we alle werkzaamheden aan OVERKILL’S THE WALKING DEAD. Onze bedenkers en hun verhalen zijn de kern van Skybound en sinds 2014 zijn we hard aan het werk om de wereld van The Walking Dead naar een bijzondere co-op actie FPS te brengen. We hebben ons best gedaan om met Starbreeze samen te werken en om veel problemen die we in de game zagen op te lossen, maar uiteindelijk bleek OVERKILL’S THE WALKING DEAD niet aan onze standaard te voldoen. We vinden het heel vervelend voor onze fans en delen hun teleurstelling. We blijven toegewijd om aan onze fans de hoogst mogelijke kwaliteit te brengen en blijven zoeken naar andere video game opties voor deze titel.

Update 21-2

Want 505 Games, de uitgever van de consoleversie van OVERKILL’s The Walking Dead heeft gereageerd op de eerdere berichten en zegt dat de game nog steeds in ontwikkeling is voor de Xbox One. Dus we weten eigenlijk nog niks. We houden jullie op de hoogte.

Bericht 20-2

We hadden het al een beetje verwacht. Na het uitstel en alle negatieve berichten is de kogel door de kerk. OVERKILL’s The Walking Dead is officieel dood.

Vorige maand hadden we al bericht over de uitstel van de game. Maar een mail naar Sony laat zien dat er geen uitstel meer is, het is definitief afgeblazen. Ook in de Xbox Store staat de game als ‘niet beschikbaar’ gemarkeerd.

Niet genoeg buffer en het tekort aan geld door de tegenvallende verkopen hebben de game de das om gedaan. Van Starbreeze en OVERKILL is nog geen officieel nieuws naar de pers gebracht maar dat zal in de komende dagen wel komen. Ik vind het oprecht jammer dat de game het niet is geworden. De trailers beloofden veel.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties