Deze grappige indie kwam vandaag op onze netvlies terecht. Overcooked laat je koken in de meest bizarre keukens rond de wereld. Samen met je team moet je een scala aan maaltijden voorbereiden, koken en serveren.

Voordat de klanten binnenstormen moet je gedaan hebben wat er van jou als ware Robert Kranenborg wordt verwacht. Het gaat dus om het uitvoeren van een opdracht, dit doe je alleen of met vrienden of zelfs tegen vrienden. In het zogenaamde Onion Kingdom wordt je meegenomen naar keukens op ijs, op een aardverschuiving en andere ongewone plekken voor een huis-tuin-en-keuken keuken.

Overcooked

Neem het op in 2 tegen 2 uitdagingen in bijzondere keuken-situaties, om te laten zien wie het meest gecoördineerde team heeft of speel 1 tegen 1 als je vriend net zo’n lamme tak is als die Julius Jaspers van Topchef. In co-op modus is teamwork nodig om de keukentaken in goede banen te leiden. Ook kun je alleen aan de gang in een singleplayer campaign. Je controleert dan twee chefs om te overleven in de keuken. Laat één de afwas doen terwijl de ander een rattenplaag moet oplossen.

Ow, toevallig geen tweede gamepad bij de hand? Deel je halve gamepad met een vriend om toch allebei een chef te besturen in ’s werelds dodelijkste keukens. Heb je toch een tweede controller gevonden? Kun je alsnog met 4 chefs aan de slag.

overcooked_chefheads[1]

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments