Square Enix kondigde vandaag aan dat OUTRIDERS, de high-intensity RPG-Shooter, in zijn eerste maand (1 april – 1 mei, 2021) de 3,5 miljoen unieke spelers wereldwijd heeft overtroffen.

Met meer dan 3,5 miljoen unieke spelers, gemiddelde speeltijden van meer dan 30 uur en een extreem hoge betrokkenheid voor coöperatief spelen, zijn wij en het geweldige team van People Can Fly erg blij met dit eerste succes. Het lanceren van een nieuwe IP is nooit gemakkelijk en we blijven erg dankbaar voor de steun en feedback van de gemeenschap – we blijven aandachtig luisteren en willen iedereen ervan verzekeren dat we ons inzetten om de ervaring in de komende weken en maanden te verbeteren en te verrijken. We kijken er ook naar uit om OUTRIDERS in de toekomst verder uit te breiden.

Jon Brooke, Co-Head of Studio bij Square Enix External Studios

OUTRIDERS is een hard-hitting RPG-Shooter die zich afspeelt in een originele donkere sci-fi wereld. De mensheid bloedt langzaam leeg in de loopgraven van de wilde en meedogenloze wereld van Enoch en jij ontwaakt als een van de laatste Outriders en ontdekt dat je een Altered, doordrenkt met ongelooflijke krachten, bent.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments